Sinds januari 2019 geeft Studio Kunst & Co de workshop “ Borrelplank beschilderen” aan groepen en bedrijven.

Er ligt een mooie eiken plank van 60 x 20 cm voor je klaar. Je beschildert deze naar eigen inzicht aan de zijkanten. Er zijn allerlei voorbeelden en sjablonen aanwezig om mee te werken. De beschilderde gedeelten worden afgelakt en het overige hout geolied. Daarna wordt de plank met leren handvaten en siernagels afgewerkt.

U hoeft geen geoefende schilder te zijn, iedereen kan het!!

Het minimale aantal deelnemers is 4 personen.Het maximale aantal deelnemers is 25 personen. De workshop duurt 3 à 3,5 uur. Kosten van deze workshop: €45,- per persoon.

Hierbij in begrepen zijn een eiken plank van 60 x 20 cm en alle bijbehorende materialen. Koffie, thee, fris met iets lekkers en uiteraard heerlijke gevulde borrelplanken. Ons atelier is toereikend voor 8 personen, bij grotere deelname wordt er uitgeweken naar een andere locatie. Hiervoor zijn verschillende opties. Maar  deze workshop kan ook op uw (bedrijfs)locatie! Inclusief een hapje en een drankje! (fiscaal aantrekkelijker door de nihil waardering voor  WKR regeling) 

Studio Kunst en Co verzorgd het gehele pakket en neemt alle materialen inclusief beschermende materialen voor eventuele verfspatten voor een geslaagde workshop mee! Bij grotere groepen word er een team van kunstenaars ingezet voor de begeleiding

Bedrijven workshop