Schilderworkshop  

Een hele middag of avond gezellig schilderen en je gaat met een prachtige eigengemaakt werk naar huis. Je kan boeken met een groep van minimaal 4 personen een eigen datum of sluit aan bij een bestaande workshop. Zoek je eigen workshop uit en onder genot van een hapje en drankje, maak je je eigen creatie.

Wil je graag met een groep op locatie schilderen? Er zijn verschillende locaties op aanvraag beschikbaar, maar misschien wil je wel in je eigen tuin schilderen? ik neem alle materialen en ezels mee, ook lekkers bij de koffie/thee en een heerlijke borrelplank met een drankje, behoort tot de mogelijkheden. 

 Je maakt onder begeleiding een schilderij naar eigen keuze. Er zijn vele voorbeelden waar je uit kunt kiezen, maar heb je zelf een goed idee, dan kijken we of dat ook kan. idee te over, abstract, een prachtig vrouwenportret met bloemen, een mooi landschap, bloemen, gezellige “dikke” dames, buddha, een volkswagenbus……. De keuze is reuze!

Schilderervaring is niet nodig. Je kan meer dan je denkt!

Er zijn 2 mogelijkheden:

Keuze 1:

Deze schilderworkshop duurt ongeveer 3 – 3,5 uur.

Je maakt een mooi schilderij naar keuze, op een doek van 40×50 cm. Het schilderij naar jou keuze is voorgeschetst. 

Incl. alle materialen, koffie/thee en lekkers

€ 55,00 p.p.

 

Keuze 2:

Dit is een dag-workshop. Je maakt een mooi schilderij naar keuze, op een doek van 60×80 cm. Het schilderij naar jou keuze wordt desgewenst voorgeschetst.

Incl. alle materialen, koffie/thee en lekkers en een lekkere lunch.

€ 95,00 p.p.

 Enkele voorbeelden, maar er is nog veeleer meer!