Wie is Studio Kunst en Co?

by | Mar 18, 2019

In 2001 ben ik al begonnen met schilderen; van cursussen en oefenen met acrylverf, ben ik later steeds meer met olieverf gaan werken.

Na allerlei cursussen te hebben gevolgd besloot ik 10 jaar geleden meer met deze passie te gaan doen.
In 2010 ben ik naar de Academie der Schone Kunsten gegaan in Arendonk (België). Hier heb ik 6 jaar, o.a. de basis beginselen van tekenen, kunst, historie, bekende kunstenaars en techniek bestudeerd.

Na 3 jaar algemene schilderkunst in olieverf, ben ik in 2 jaar tijd in 2016 afgestudeerd in Model & Portret. Daarna heb ik nog 1 jaar vrij werk specialisatie gedaan.

Medio 2018 heb ik besloten mij volledig op de kunst te richten en is Studio Kunst & Co geboren. Hierin geef ik met veel passie, lessen en workshops, teambuildings en cursussen. Bij grotere projecten heb ik een samenwerkingsverband met andere academisch geschoolde kunstenaars.

Daarnaast exposeer ik regelmatig op verschillende plekken en neem deel aan kunstmarkten.

Verder ben ik met veel plezier en enthousiasme, een van de drijvende krachten achter Kunstzinnig Goor. Hier organiseren wij verschillende kunstevenementen, waaronder de kunststraat in april, de opentuinenroute met kunst en muziek en de Goors Montmartre. Wil je meer zien over mijn eigen werk? Kijk dan op www.qunst.eu